Formularul 230

În fiecare an puteți redirecționa 3,5% din impozitul pe veniturile salariale obținute în anul precedent, către Asociația Acasă în Banat, fără să vă coste nimic.

Trebuie doar sa completați formularul atașat AICI și să îl depuneți la ANAF sau să îl trimiteți prin poștă către agenția ANAF la care sunteți arondați. Termenul limită de depunere este data de 25 mai 2024.

Formular230NEW2024

După ce completați și semnați formularul, ni-l puteți înmâna personal sau îl puteți trimite prin poștă la adresa: strada Ion Ghica, nr.1, ap.3, Timișoara, cod poștal 300161, telefon 0748918091

De asemenea, puteți depune personal la ANAF sau îl puteți trimite prin poștă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire, la adresa agenției ANAF de care aparțineți. Puteți consulta adresele agențiilor ANAF AICI.

Pensionarii care au o pensie de peste 2000 de lei pot să direcționeze 3,5% din impozitul pe venitul din pensii, completând același formular.

Depunerea formularului digital

Persoanele care sunt înregistrate pe site-ul e-guvernare.ro și dețin un certificat digital, precum și utilizatorii spațiului virtual SPV, pot depune formularul electronic folosind datele de identificare ale Asociației.

De asemenea, se mai donează doi la sută online, pe platforma e-guvernare.ro de către cei care dețin certificat digital sau prin spațiul virtual SPV. În acel caz completați dvs inclusiv datele de identificare: Asociația Acasă în Banat, Cod de identificare fiscală: 39329018, cont bancar: RO26BTRLRONCRT0P53069801.

Nu în ultimul rând, ne găsiți și pe platforma redirectioneaza.ro unde aveti posibilitatea sa completati si sa semnati formularul fara prea mult efort: https://redirectioneaza.ro/acasainbanat

Linkuri utile: