Donează

Donațiile și sponsorizările sunt esențiale pentru funcționarea Asociației și ne ajută să ajungem la cât mai mulți beneficiari. Fiecare leu donat capătă o valoare mare prin munca zecilor de voluntari, astfel că, cu bani puțini reușim să obținem rezultate extraordinare. Materialele de construcții, mobila, obiectele de uz casnic care trec prin mâinile noastre ajung să schimbe viețile celor pe care îi ajutăm (vezi aici o prezentare pe scurt a activității noastre).

Donează prin SMS

Trimite un SMS cu textul BANAT la nr 8845 și donezi 2 euro lunar.

Donează prin transfer bancar

Beneficiar: Asociația Acasă în Banat
Cont LEI: RO26BTRLRONCRT0P53069801
Cont EURO: RO11BTRLEURCRT0P53069801
SWIFT/ BIC: BTRLRO22
CIF/CUI: 39329018
Revolut: 0748918091

Donează prin Paypal

Cont PayPal: acasainbanat@gmail.com

Direcționează 3,5% din impozitul pe venit

În fiecare an puteți redirecționa 3,5% din impozitul pe veniturile salariale obținute în anul precedent, către Asociația Acasă în Banat, fără să vă coste nimic. Trebuie doar sa completați formularul atașat AICI și să îl depuneți la ANAF sau să îl trimiteți prin poștă către agenția ANAF la care sunteți arondați. Termenul limită de depunere este 25 mai 2024.

Dacă nu aveți posibilitatea să vă deplasați până la ghișeu, ne puteți transmite formularul prin poștă la adresa: Asociația Acasă în Banat, str. Ion Ghica, nr.1, Timișoara. Mai multe detalii găsiți în Ghidul de depunere a formularului 230.

O altă alternativă mult simplificată este completarea formularului în favoarea Asociației Acasă în Banat prin intermediul platformei redirectioneaza.ro (click pe link).

Reprezinți o companie? Ne poți sponsoriza fără costuri

Codul Fiscal și Legea nr. 32/1994 privind sponsorizarea permit companiilor comerciale plătitoare de impozit pe profit să direcționeze până la 20% din suma datorată anual bugetului de stat către organizații non-guvernamentale. Suma oferită cu titlu de sponsorizare care se deduce din impozitul pe profit datorat statului nu poate depăși 20% din impozitul pe profit sau 0,5% din cifra de afaceri.

Asociația Acasă în Banat este înregistrată în Registrul entităților non profit pentru care se acorda deduceri fiscale (sponsorizări). Puteți descărca un draft de contract aici: http://acasainbanat.ro/contract-de-sponsorizare-AcasainBana…

Donează materiale de construcții, mobilă, obiecte de uz casnic

O importanță deosebită în activitatea noastră o reprezintă donațiile de materiale de construcții (saci de ciment, vopsea lavabilă, scândură, izolație termică etc.), mobilă (cu excepția celei masive sau mai veche de 10-12 ani), electrocasnice (frigidere), sobe de foc, calculatoare, obiecte de uz casnic etc. Acestea trebuie să fie funcționale și în stare bună de folosință.

IMPORTANT! Nu colectăm haine sau jucării.

Dacă doriți să ne faceți o donație de acest tip vă rugăm să ne trimiteți un mesaj completând formularul de mai jos, însoțit de o scurtă descriere a donației precum și câteva fotografii ale obiectelor donate.

    TERMENI ȘI CONDIȚII

    Vă rugăm să citiți Termenii și condițiile care guvernează relația dintre donatorul prin intermediul site-ului www.acasainbanat.ro și Asociația Acasă în Banat.