Echipa

Echipa Asociației Acasă în Banat este formată, în acest moment, din 3 membri fondatori, 20 membri simpli și 2 voluntari implicați în coordonare. Fiecare membru contribuie, în funcție de timpul disponibil, la acțiunile noastre.

Radu Trifan – membru fondator, președinte
Născut în 1982, Radu este de profesie economist, având studii de licență și master în economie internațională. A studiat în Italia, Germania și România și s-a reîntors în țară după 6 ani petrecuți în străinătate. S-a implicat în voluntariat, fiind membru fondator al proiectului Enciclopediaromaniei.ro și al Asociației Pro Infrastructura. A lucrat 10 ani în presa locală din zona de vest și Timișoara, fiind redactor la ziarele locale din Șag, Giarmata, Jimbolia, Lovrin, Gătaia, Dudeștii Vechi, Beba Veche etc.

Anitta Pelin, responsabil comunicare Asociația Acasă în Banat

Anitta Pelin – responsabil comunicare
Îmi plac prăjiturile și sclipiciul. Cam așa văd lumea, plină de optimism, bucurie și bunătate, dacă știi să cauți unde trebuie. Sunt un jurnalist wanna be și cred în puterea unui text de a schimba lucrurile. Cred în adevăr, în comunicare și cred în corectitudine. Mai cred în sinceritate și transparență, deși mi-ar plăcea mult să văd lumea cu filtre roz. Fac voluntariat de când mă știu. Cred că știam ce înseamnă „a ajuta”, mult înainte de a știi ce înseamnă să fii „voluntar”.

 • Vicepreședinte (membru fondator) – Trifan Nicoleta
 • Secretar (membru fondator) – Vancea Vlad
 • Responsabil comunicare – Pelin Anitta
 • Asistent manager – Bereczki Karina
 • Asistent manager – Delincă Cristina

Membri:

Tudorache Luzia Georgiana

Tudorache Luzia Georgiana 24 ani, manager proiect informatic.
Sunt o fire energică, iubitoare de zâmbete și de a zâmbi, optimistă și fan al oamenilor veseli. Fac parte din familia „Acasă in Banat” pentru că aici oamenii sunt dornici să facă bine fără să aștepte ceva in schimb…ooo ba da, așteptăm zâmbete de bucurie, atât. De la mic la mare ne mobilizăm si reușim să facem lucruri frumoase iar amintirile create sunt minunate. Aaa să nu uităm de împlinirea sufletească pe care o aduce îndeplinirea fiecărei acțiuni. ♡Join this family!

Andreea Szolosi, membruAsociația Acasă în banat

Andreea Szolosi, data nașterii: 7 Aprilie 1982, profesie: economist, absolventă a Facultății de Științe Economice, în prezent Consilier cumpărări (componente electronice) la Hella România.
De origine bihoreancă, stabilită în Timișoara din anul 2000, sunt o mamă mândră a doi băieți minunați, Alexandru și Ștefan și trăiesc cu recunoștință fiecare zi! De ce Acasă în Banat? Vreau să ofer, orice e posibil și cu putință. Îmi place mult familia și asta am simțit când i-am întâlnit pe Radu și Nicoleta, împreună cu cei doi copii minunați ai lor. Au înființat o asociație de familie în folosul comunității! Un grup cald și generos. Eu, mă simt onorată și recunoscătoare că sunt parte din grup și împreună putem aduce zâmbete oamenilor!

Sava Andrei Cătălin, Instructor auto, 30 de ani. Specializare Tehnologia produselor Agroalimentare, Specialist SSM.
Am lucrat în ultimii 6 ani în străinătate și am realizat că îmi doresc tot mai mult să fiu alături de români. Îmi place să învăț tot timpul lucruri noi, să ofer ajutorul celor care au nevoie.

Andrada Albu, 31 ani, analist
M-am alăturat unor oameni simpatici, săritori și chiar enervant de drăguți din dorința de a da o mână de ajutor celor mai puțin norocoși în viață, de a pune un zâmbet pe fața lor și de a le arăta ca nu sunt singuri și că se poate face ceva și pentru ei. E aproape incredibil cum din nimic se pot face lucruri mari doar cu ajutorul unor mâini doritoare să ajute și uimitor cum se găsesc soluții mereu: ba vine cineva cu o idee salvatoare la repararea acoperișului, ba o donație sosită la fix pentru a finaliza ajutorul. Mă ghidez deseori după cuvintele: „Nu lăsa pe nimeni să vină la tine fără să plece mai fericit”, iar asta se întâmplă mereu când se întrunește echipa Acasă în Banat și face treabă.

Larisa Lichi, 26 ani, economist.
Optimistă convinsă și voluntar de meserie, îmi place să pictez zâmbete pe chipurile celor din jur și să fac cât de mult bine pot atunci când avem un nou caz. Deși profesia mea este total diferită de abilitățile necesare în activitățile asociației, în acestea am găsit inspirația de a ajuta oamenii mai puțin norocoși și pot spune că atunci când faci un lucru cu drag chiar se vede. De fiecare dată când se ivește ocazia unei noi acțiuni particip cu bucurie deoarece știu că voi întâlni persoanele minunate care mă fac să mă simt parte a unei familii, familia Acasă în Banat.

 • Laioș Bogdan
 • Bacoci Răzvan
 • Murariu Alina
 • Al Quader Malik
 • Albu Andrada
 • Cismaș Monica
 • Bogdan Anca Maria
 • Groza Mircea Sebastian
 • Lichi Giorgiana Larisa
 • Bogdan Cristina
 • Solschi Emanuel Claudiu
 • Gornic Sara
 • Radu Cristina
 • Sorina Luca-Dumitru

Vrei să devii membru în echipa Asociației Acasă în Banat?

Ușa noastră este deschisă pentru a primi noi membri! Pentru a deveni membru al Asociației noastre va trebui să vii alături de noi în proiectele desfășurate și să te implici ca voluntar. Odată construită prietenia și încrederea necesară, te vom invita să faci parte din echipa noastră. Înscrie-te ca voluntar și hai să facem fapte bune împreună!