Fii voluntar!

Indiferent dacă ai sau nu experiență în voluntariat, împreună cu noi vei descoperi cât de mult bine poți face. Reparăm, montăm, curățăm, vopsim, înfrumusețăm, plantăm, aducem speranță în viețile oamenilor!

Faptele bune se fac pentru oameni, de către oameni. Noi credem că implicarea prin voluntariat este cea care produce cele mai importante rezultate. Am demonstrat că, atunci când ne propunem să dăm o mână de ajutor, nimic nu este imposibil.

Ce fel de voluntari căutăm?

  • Voluntari fără experiență. Cu bunăvoință, energie și dorința de a învăța, puteți pune umărul la proiecte care vă vor da o satisfacție enormă. Întotdeauna este nevoie de oameni care să îndeplinească sarcini simple, să ajute la cărat, curățenie, amenajat și de ce nu, la vopsit, văruit și multe altele
  • Voluntari cu experiență în construcții. Avem nevoie de oameni care muncesc în domeniul construcțiilor care să poată lucra rapid și cu pricepere. Zidari, electricieni, instalatori, zugravi, ingineri, arhitecți, cu toții au posibilitatea să contribuie semnificativ la proiectele noastre.
  • Transportatori. Avem nevoie de ajutor pentru transportul materialelor, mobilierului, voluntarilor, așa că dacă ai posibilitatea să ne ajuți din când în când, lasă-ne un mesaj și te vom contacta.
  • Voluntari pentru organizare. Fiecare eveniment organizat de noi are în spate multă muncă de organizare, de gestionare a donațiilor, materialelor și uneltelor, de întocmire a documentelor, de comunicare etc. Dacă nu poți veni pe teren, ne poți ajuta și în acest fel, în orice zi a săptămânii.
  • Voluntari din diferite domenii de activitate. Ești, spre exemplu, un medic, și ne poți ajuta să consulți beneficiarii noștri? Te poți implica în acest fel. Te pricepi la design grafic, fotografie, video, web-design? Cu siguranță îți vei găsi locul în echipa noastră! Ești un avocat și poți să ne sfătuiești? Ne poți ajuta pentru ca activitatea noastră să fie cât mai bine pusă la punct. Indiferent de domeniul tău de activitate, cu siguranță vei găsi o oportunitate prin care să contribui cu expertiza ta la bunul mers al asociației.

Condiții de voluntariat

Voluntarii vor încheia un contract de voluntariat pe o perioadă stabilită de comun acord sau pentru un singur eveniment, după caz. Fiecare voluntar va fi informat cu privire la drepturile și obligațiile convenite prin contract. Fiecare contract este însoțit de fișa voluntarului în care sunt menționate responsabilitățile specifice în cadrul activității de voluntariat. De asemenea, este atașată fișa de protecție a voluntarului care specifică măsurile de protecție a sănătății. La cerere, oferim adeverință care atestă calitatea de membru/voluntar al Asociației (vezi aici și Politica de protecție a datelor tale personale). Nu e deloc complicat așa că hai cu noi să facem treabă!

Vrei să fii voluntar alături de noi? Trimite-ne un mesaj: