Dar din Dar pentru copii, în județul Caraș Severin

Jucării, dulciuri, cărți, creioane și carioci, toate ambalate în cutii colorate au ajuns astăzi la aproape 60 de copii din comunele Ciudanovița și Forotic (Caraș-Severin).

Asociația Acasă în Banat a reușit ca, de Ziua Internațională a Copilului, să aducă bucurie, zâmbete, culoare, unor copii din familii aflate în situații dificile. În doar 4 zile de la startul campaniei, cutiile de cadouri au fost umplute cu surprize și împachetate, gata să ajungă acolo unde este mai mare nevoie de ele.

„Cea mai mare provocare a fost că ne-am propus să oferim fiecărui copil un cadou personalizat, în funcție de vârstă, diferit pentru fete și băieți. Nimic nu se compară cu bucuria pe care am văzut-o în ochii lor când au primit din mâna noastră pachetul cu numele fiecăruia, apoi surpriza când l-au și deschis!”, a spus Radu Trifan, președintele Asociației Acasă în Banat.

La Ciudanovița și Forotic, copiii nici nu s-au așteptat să fie vizitați astăzi, a fost o adevărată surpriză pentru ei să primească atâtea daruri și au simțit cu adevărat, că este ziua lor.

Pe lângă jucării și dulciuri pentru copii, fiecare familie a primit și un pachet cu alimente neperisabile și produse de igienă, precum și o scrisoare prin care toți sunt rugați să facă și ei, la rândul lor, o faptă bună.

”Ne dorim să înțeleagă că o faptă bună trebuie răsplătită tot cu o faptă bună. Și ei îi pot ajuta pe cei care au nevoie, pentru că un gest frumos, un ajutor necondiționat, este mereu binevenit. Aceasta este și esența campaniei noastre, Dar din Dar, să dăm mai departe binele primit”, a mai spus Radu Trifan.

Dar din Dar este o campanie a Asociației Acasă în Banat pentru susținerea familiilor defavorizate, aflate într-o situație de dificilă și accentuată de pandemia generată de virusul SARS-CoV-2. Sprijinul oferit le va ajuta să treacă mai ușor peste această perioadă. Din luna aprilie, de la începutul campaniei, reprezentanții asociației Acasă în Banat au reușit să ajungă cu daruri la aproape 600 de familii din peste 70 de localități din județele Timiș și Caraș Severin.

Asociația Acasă în Banat poate fi contactată pe pagina de Facebook sau la adresa de email acasainbanat@gmail.com. De asemenea, puteți susține în continuare campania printr-o donație în contul Asociației în Banat.

Donații în LEI: RO26BTRLRONCRT0P53069801

Donații în EURO: RO11BTRLEURCRT0P53069801

SWIFT/BIC: BTRLRO22

PayPal: acasainbanat@gmail.com

++++++++++++++++++