S-a dat startul înscrierilor la maratonul Timotion. Aleargă pentru Asociația Acasă în Banat!

Timotion 2020
Timotion 2020

TIMIȘOARA. Asociația Acasă în Banat este prezentă pentru al doilea an consecutiv la maratonul „Timotion” ce va avea loc în data de 26 aprilie. Proiectul „Color the Village” – ediția 2020 – este unul din cele 23 înscrise în program și pentru care participanții vor putea alerga.

Asociația Acasă în Banat face din nou apel la voluntari pentru a da o mână de ajutor unei comunități locale cu probleme. Vrem ca împreună să dăm culoare, optimism, viață, încă unui sat din Banat. De această dată ne îndreptăm către o localitate din județul Timiș unde se mai păstrează arhitectura tradițională dar se confruntă și cu probleme sociale. Experiența acumulată la ediția precedentă ne face să fim încrezători că la Color the Village 2020 vom face lucruri extraordinare de care vom fi mândri și de care ne vom aduce aminte totdeauna.

În vara anului 2020, ne unim din nou forțele, punem mâna pe pensule, vopsea și tot ce mai trebuie pentru a zugrăvi cu grijă 30 de case, în 3 zile! Cu forțe proaspete, cu drag pentru satul tradițional, vrem să dăm culoare și să aducem din nou în centrul atenției un sat uitat de lume și de timp.

Pentru a vă înscrie în cursă și a alerga pentru Asociația Acasă în Banat trebuie să vă înregistrați pe platforma www.timotion.ro, să alegeți cursa sau cursele la care doriți să luați parte și să selectați proiectul nostru „Color the Village”. Astfel, taxa de participare pe care o veți achita se va duce în contul proiectului.

De asemenea, puteți face o simplă donație pentru proiect accesând pagina https://www.timotion.ro/proiecte-2020/acasa-in-banat-color-the-village/. Tot aici veți găsi mai multe detalii despre Color the Village 2020. Hai să alergăm împreună și la vară să colorăm cu spor încă un sat din Banat!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *