La mulți ani!

Anul care se incheie a fost pentru asociatia noastra un an al DESCOPERIRII. Impreuna cu sute de voluntari, donatori, sponsori si oameni de bine din comunitatile locale, am DESCOPERIT ca putem face adevarate minuni! Impreuna am facut o multime de fapte bune care au lasat in urma optimism si incredere in propriile noastre forte.

Impreuna am pus umarul pentru a da o mana de ajutor oamenilor si comunitatilor locale. Ne-am mobilizat pentru familii aflate in dificultate, dar si pentru sate intregi sau monumente extraordinare aflate in pericol de disparitie.

Efortul a fost urias si el nu ar fi fost posibil fara contributia fiecaruia dintre noi. Rezultatele au depasit, insa, orice asteptari iar pentru aceasta VA MULTUMIM tuturor celor care v-ati implicat si ne-ati fost aproape!

Misiunea noastra continua! Ne dorim ca 2020 sa fie un an al IMPLICARII pentru ca nenumarate familii au nevoie de ajutor, problemele sociale sunt la tot pasul iar patrimoniul regiunii noastre este in pericol sa dispara daca nu ne IMPLICAM acum.

Va dorim tuturor un an nou cu bucurii si la cat mai multe fapte bune!
Echipa Acasa in Banat
#acasainbanat #colorthevillage #taramorilordeapa


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *